گواهینامه22000-مشاوره22000-دریافتISO22000
خدمات صدور گواهینامه بین المللی سیستم مدیریت کیفیت در صنعت مواد غذایی ISO22000:2005
ISO22000:2005 چیست؟
سیستمی جهت حصول اطمینان از ایمنی مواد غذایی درطول زنجیره مواد غذایی تا مرحله مصرف نهایی مدون شده است بطوریکه در طول زنجیره مواد غذایی تمام خطرات ایمنی مواد غذایی شناسایی و به طور مناسب در هر مرحله کنترل می گردد .
دستاوردها و مزایای سیستم مدیریت کیفیت در صنعت مواد غذایی ISO22000:2005
-طراحی ، استقرار ، اجرا ، حفظ و به روزآوری تولید محصول ایمن برای مصرف کننده بر اساس مورد مصرف .
- انطباق با الزامات قانونی و دولتی موجود را که مرتبط با ایمنی مواد غذایی هستند به اثبات رساند.
- افزایش رضایت مشتری با ارزیابی و تشخیص نیازمندی های آنان .
- ارتباط اثر بخش در مورد مسائل ایمنی مواد غذایی با تأمین کنندگان ، مشتریان و دیگر بخش های موجود در زنجیره مواد غذایی .
- تطابق با خط مشی ایمنی مواد غذایی تعریف شده سازمان .
- اثبات تطابق و اجرای الزامات استاندارد به دیگر سازمان ها.
- گواهی یا ثبت سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی خود از یک سازمان معتبر خارجی
- و دهها مزیت دیگر
تعاریف: کنترل می تواند اعمال می شود و ضروری است
- برنامه پیش نیاز(PRP): شرایط اساسی و فعالیت هایی است که لازم است برای حفظ یک محیط بهداشتی در طول زنجیره غذایی مناسب برای تولید، حمل و نقل و ارائه محصولات نهایی امن و ایمن
مواد غذایی برای مصرف انسان انجام می گیرد .
- کنترل نقاط بحرانی(CCP): مرحله که در آن به منظور جلوگیری ، از بین بردن و یا کاهش خطرات ایمنی مواد غذایی به یک سطح قابل قبول صورت می گیرد .
- خطر مواد غذایی: عامل بیولوژیکی، شیمیایی یا فیزیکی که منجر به آلودگی غذا می شود .
شرح خدمات ISO22000:2005
- تعیین و تدوین خط مشی و بیانیه سازمان .
- تحت کنترل درآوردن ، یکپارچه سازی، طبقه بندی و بهینه سازی مستندات و سوابق سازمان
- برنامه ریزی تأمین منابع و مورد نیاز ازجمله نیروی انسانی ، تجهیزات و ...
- تعیین اقدامات جهت پیشگیری از بروز آلودگی متقاطع ، نظافت و بهداشت ، کنترل آفات ، بهداشت فردی
- ایجاد برنامه های پیش نیازی عملیاتیPRP ها ، در برگیرنده اطلاعاتی برای هر برنامه .
- - ایجاد طرح HACCP در برگیرنده اطلاعات هریک از نقاط کنترل بحرانی شناسایی شده
- تهیه و تدوین مشخصات بیولوژیکی، شیمیایی و فیزیکی مرتبط با ایمنی مواد غذایی
- تدوین دستورالعمل شرایط انبار،چیدمان و نگهداری، زمان ماندگاری محصول و مرجوعی در انبار
- تجزیه و تحلیل اطلاعات با استفاده از انواع نمودارها ، گزارشات آماری از کلیه واحد های سازمان
- برنامه ریزی ، تهیه چک لیست ها ، اجرای و ثبت مشاهدات ممیزی و موارد عدم انطباق ممیزی
- مسئولیت انجام ، مهلت اجرا ، بررسی اقدامات بعمل آمده و اثر بخش بودن اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه
- بهبود مداوم در تمام واحدها و بخشهای سازمان
شرکت راهبرد صنعت نمایندگی مؤسسه بین المللی صدور گواهی Icerti کشور انگلیس تحت اعتبار ASCB
- با امکان ثبت و ردیابی در سایت مربوطه و بین المللی گواهینامه های ISO ، IRQA
ثبت و صدور گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت در صنعت مواد غذایی ISO22000:2005
تلفن های تماس شرکت راهبرد صنعت نمایندگی رسمی و انحصاری icerti ایران
آگهی دهنده : ندامحمدی
تلفن :
موبایل : 09123345703
ایمیل : [email protected]
آدرس :
حضور در بازار : 11 سال 2 ماه
چت با واتساپ
ViewInGoogle
لینک آگهی
ذخیره
بازار را دنبال کنید